Stäng
Fri frakt över 499 kr!Fria byten 21 dagarSnabb leveransVi hjälper dig! Ring oss på 0303-154 53

KÖP- OCH LEVERANSVILLKOR

 

Villkor och fraktkostnader

Du måste vara över 18 år för att handla hos oss eller ha målsmans medgivande.

Fraktkostnaden är 39 kronor oavsett storlek på paketet. Handlar du för över 499 kronor är det helt fraktfritt!

Eftersom vi har en befintlig butik i Kungälv går det naturligtvis bra att hämta ut paketet där. Det väljer du när du slutför ordern.

 

Priser

Priserna anges i SEK och är inklusive moms

 

Orderbekräftelse

När vi mottagit din beställning skickas det inom kort ut en orderbekräftelse till din e-post. Där finns information om din beställning. Kontrollera alltid din bekräftelse och kontakta oss snarast om något känns oklart.

Om du önskar ändra en beställning i efterhand kontaktar ni butiken med din fråga så ser vi om vi kan hjälpa dig! Vid ändringar i order som redan levererats gäller särskilda villkor.

 

Ångersrätt/bytesrätt

Fria byten i 21 dagar! Du har rätt att ångra ditt köp inom 21 dagar efter det att du fått ditt paket.

Vid byte, gör du en ny order i shoppen och uppger i meddelande i kassan att ordern avser ett byte. Om du skulle vilja ångra ditt köp och bara göra en retur står köparen själv för returfrakten. Använder du den medföljande returfraktsedeln, debiterar vi dig 59 kronor för frakten.

Varan ska vara oanvänd och befinna sig i samma skick som varan gjorde vid leveransen. Varans etiketter ska vara på. Transportskador på grund av bristfällig emballering debiteras dig som kund.

Vi ser gärna att du uppger orsak till returen samt returnerar varan tillsammans med fakturan (eller en kopia av fakturan, fram och baksida) detta påskyndar hanteringen utav din retur. Spara ditt inlämningskvitto - tänk på att du ansvarar för returförsändelse!

 

Leveranstid

Leverans till din adress i Sverige sker normalt inom 1-4 arbetsdagar. Inom Sverige får du dina beställda varor efter max 5 arbetsdagar. Alla beställningar skickas med DHL. Varor skickas max 2 dagar efter att beställningen godkänts. Vid eventuell försening kommer du att informeras om dröjsmålet och orsaken till detta samt ha rätten att häva köpet utan kostnad.

Ej utlösta paket

Om du inte hämtar ut din försändelse innan den går i retur till oss, så fakturerar vi dig 199 kr. Avgiften avser kostnader för expeditionsavgift, returfrakt samt vårt arbete med hantering av ordern.

 

Dröjsmål i leverans

Även om vi gör vårt yttersta för att leverera det som har blivit beställt i utlovad tid kan det bli fel. Om leveransen dröjer från vad som har utlovats ber vi dig kontakta oss omgående så att vi kan undersöka varför leveransen dröjer. Om du vill annullera en försenad vara, vänligen kontakta kundtjänst. BEKÅS tar inte ansvar för någon som helst skada som kommit till följd av att en aviserad leveranstid överskridits.

 

Reklamationer och skador

Om en vara är felaktig vill vi att du kontaktar info@bekasikungalv.se och anger felet så snart som möjligt så får du hjälp med returhantering. Den som returnerar felaktiga varor står för transportrisk men inte för returportot. Obs vi återbetalar inte den ursprungliga fraktkostnaden. När varan är mottagen och godkänd sänder vi en ny vara eller gör en återbetalning. Vi löser inte ut varor som skickats med postförskott eller inte är fullt frankerade.

 

Reservationer 

BEKÅS reserverar sig för ev. tryckfel på denna webbsida, slutförsäljning av varor samt förseningar hos speditören. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende. En viss färgskillnad kan förekomma beroende på bla bildskärm och upplösning . Vi reserverar oss mot felaktigheter i innehållet på www.bekasikungalv.se. Då vi även säljer direkt till kund i butik kan vissa varor vara slutsålda utan att vi hunnit uppdatera webbutiken. Finns inte storleken är varan slut.

 

BETALNINGSVILLKOR

Bekås i Kungälv AB är anslutna till Klarna Checkout som är ledande inom betaltjänster i Norden. Genom Klarna Checkout erbjuds du olika betalsätt efter att du har bekräftat ditt köp i kassan. De betalsätt som erbjuds är anpassade efter just dig. Faktura är förvalt men du kan givetvis ändra betalsätt i steg 2 till något som passar dig som till exempel kortbetalning eller direktbetalning via bank. Alla betalsätt är 100 % säkra och informationen du anger delas inte ut till tredje part.
Läs mer om Klarna Checkout på klarnas informationssida: https://klarna.com/sv/handla-med-klarna

 

Tvist

Vid eventuell tvist kommer Bekås i Kungälv AB att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

 

Vill du läsa om vår integritetspolicy följ länken nedan!!

http://www.bekasonline.se/sv/integritetspolicy

 

FÖRETAGSUPPGIFTER

Bekås i Kungälv AB, Ytterbyvägen 6, 442 30, KUNGÄLV

Telefon: 0303-15453

e-post: info@bekasikungalv.se

Vårt organisationsnummer är 556282-3426

Vår kundtjänst är öppen helgfria vardagar mellan kl 10.00-18.00, men det är lättast att få hjälp mellan 10.00-13.00.

Klarna Visa Mastercard Postnord
Standardvy | Byt till Mobil vy